Over Mediplan

Mediplan kraamzorg is een kleinschalig bureau voor kraamzorg in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg. Sinds 1984 houden we ons intensief bezig met cliëntgerichte en flexibele kraamzorg.

 

Mediplan heeft verschillende kwaliteitscertificaten.

HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de cliënt principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. MEDIPLAN is HKZ-gecertificeerd.

 

Mediplan is een erkend leerbedrijf via Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven  (SBB). Kraamverzorgenden in opleiding kunnen bij ons praktijkervaring opdoen.

 

Met de CQ-index laat Mediplan door een extern bureau de klantervaringen meten en analyseren. Bij de laatste meting werden de kraamverzorgenden beoordeeld met een 9,4 en Mediplan als organisatie met een 8,9.

 

Al onze kraamverzorgenden zijn geregistreerd bij Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) en in het bezit van een landelijk erkend diploma kraamverzorgenden of vergelijkbaar diploma. Daarnaast bezitten zij ook diverse andere diploma’s en/of certificaten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de kraamverzorgenden, denk hierbij aan:

  • Eerste hulp bij (kinder) ongelukken, EHB(K)O
  • Vroegtijdige inzet partusassistentie, (V.I.P.)
  • Acute verloskunde
  • Vroegsignalering

Ons werkgebied

Onderstaande cirkel geeft een indicatie van ons werkgebied. Woon je buiten deze cirkel, dan is de kans groot dat je toch kraamzorg via Mediplan kunt krijgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Mediplan biedt je de beste persoonlijke kraamzorg met de hoogste kwaliteitseisen.

Flexibel

Flexibele, cliëntgerichte zorg

Beste zorg

100% gecertificeerde kraamverzorgenden

Klantvriendelijk

Hoge cijfers klanttevredenheid