Over Mediplan

Mediplan staat voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat we samen kijken naar de best mogelijke zorg voor jullie gezin.
Wij zijn een kleinschalig bureau voor kraamzorg in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg. Sinds 1984 houden we ons intensief bezig met cliëntgerichte en flexibele kraamzorg.

Wij werken nauw samen met verloskundige en ziekenhuizen in de regio. Deze samenwerking vinden wij belangrijk om snel te kunnen schakelen op momenten dat de situatie hierom vraagt. Daardoor bieden wij de best mogelijke zorg bij al onze kraamgezinnen.
Ook in bijzondere situaties zoals bijvoorbeeld een meerlingzwangerschap, vorm van autisme binnen het gezin of psychisch klachten zoeken wij de best passende zorg.

Onze kwaliteit zie je niet alleen terug op de werkvloer maar ook in de zorg voor onze kraamverzorgende. Als wij goed voor hen zorgen, zorgen zij goed voor jullie.
Tevreden medewerkers, tevreden cliënten, dat is waar wij voor staan.  Wij bieden onze kraamverzorgende de mogelijkheid om solistisch of in duo te werken. Bij het werken in duo hebben de kraamverzorgende een vaste collega waarmee zij de zorg in kraamgezinnen verlenen. Doordat een duo altijd samenwerkt zijn zij goed op elkaar ingespeeld.

Kwaliteitskeurmerk

Mediplan heeft een HKZ certificaat wat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Verder zijn wij een erkend leerbedrijf via SBB, hierdoor hebben wij de mogelijkheid om enthousiaste nieuwe mensen op te leiden tot kraamverzorgende.

Onze kraamverzorgenden zijn in het bezit van een landelijk erkend diploma kraamverzorgenden en geregistreerd bij Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).
Daarnaast bezitten zij ook diverse andere diploma’s en/of certificaten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de kraamverzorgenden, denk hierbij aan:

  • Eerste hulp bij (kinder) ongelukken, EHB(K)O
  • Acute verloskunde
  • Vroegsignalering

Ons werkgebied

Onderstaande cirkel geeft een indicatie van ons werkgebied. Woon je buiten deze cirkel, dan is de kans groot dat je toch kraamzorg via Mediplan kunt krijgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Mediplan biedt je de beste persoonlijke kraamzorg met de hoogste kwaliteitseisen.

Flexibel

Flexibele, cliëntgerichte zorg

Beste zorg

100% gecertificeerde kraamverzorgenden

Klantvriendelijk

Hoge cijfers klanttevredenheid