Aanvullende diensten

Kraamzorg

Bevallingsassistentie

Bij een thuisbevalling (en bij verschillende ziekenhuizen in onze regio) zal de kraamverzorgende bij je bevalling de verloskundige assisteren. De verloskundige zal ons laten weten wanneer de kraamverzorgende mag komen. Na de bevalling zal de kraamverzorgende minimaal 2 uur blijven om jou en je baby te verzorgen.

 

Vroegtijdige Inzet Partusassistentie (V.I.P.)

Het is mogelijk om al eerder tijdens je bevalling extra ondersteuning van een kraamverzorgende te krijgen. Al onze kraamverzorgenden zijn  V.I.P.-geschoold. De kraamverzorgende zorgt voor een prettige omgeving zodat jij je goed kunt ontspannen en zal jou en je partner ondersteunen en begeleiden tijdens de weeën. Deze uren worden vergoed door je verzekering en staan los van je kraamzorguren. Heb je interesse in V.I.P.? Overleg dit dan met je verloskundige en met ons.

 

Verlengde of Uitgestelde kraamzorg

Wanneer jij en je baby langer dan 10 dagen in het ziekenhuis moeten verblijven, heb je vanuit de basisverzekering geen recht meer op kraamzorg. Er zijn verzekeringen die in hun aanvullende pakketten een vergoeding voor uitgestelde kraamzorg of nazorg pasgeborene aanbieden. Informeer hiernaar bij je verzekering of neem contact op met ons.

Mediplan biedt je de beste persoonlijke kraamzorg met de hoogste kwaliteitseisen.

Flexibel

Flexibele, cliëntgerichte zorg

Beste zorg

100% gecertificeerde kraamverzorgenden

Klantvriendelijk

Hoge cijfers klanttevredenheid